Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
1. Nick w grze: Charwood (psued.frakcyjny Bulldog)
2. Staż na serwerze: Długi raczej wszyscy mnie znają.
3. Nazwa frakcji, skrót:Instytucja Geotaktycznej Agencji Komandosów (skrót:IGAK)
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji: Instytucja Geotaktycznej Agencji Komandosów,IGAK. Frakcja jest wzorowana na agencji IGI z serii gier IGI (polecam).
Każdy z członków zmienia swój dotychczasowy nick na pseudonim mój to Bulldog itd itd.
Lista członków na razie 1-Karyez 2-Dimitrij ale napewno będzie więcej. Typ organizacji to mieszanina wywiadu,szpiegostwa oraz komandosów. Agencja istnieje od lat 60 XX wieku w celu szpiegowania rosyjskich baz, projektów oraz sabotowania. Ludzie których wyszkoliła IGAK to prawdziwe asy. Ponadto Agencja wiele razy uczestniczyła w akcjach wojskowych oraz antyterrorystycznych. Później została zapomniana lecz teraz znowu szuka rekrutów do walki z wrogami Wuja Sama.
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane):
Rangi frakcji:
1. Kadet
2. Starszy Kadet
3. Młodszy Komandos
4. Komandos
5. Starszy Komandos
6. Specjalista
7. Sierżant
8. Chorąży
9. Kapitan
10.Major
11.Pułkownik
12.Dyrektor Generalny
Jeżeli chodzi o pojazdy oraz broń agencja używa każdej uniwersalny żołnierz to najlepszy żołnierz.
Podmianki(Skiny)
http://modsbypaul98.blogspot.com/
Na tak
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
NIE
Na Nie. Najpierw się wpieprzaliście w bitwę jako randomy a później by was nie kickowali podaliście się za agentów kombinatu.
A może bym ci wytłumaczył jak to było?
Już przed wojną w ŻK założyłem grupę spiskowców w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Gdy wybuchła wojna stworzyłem IGAK z członkami tego spisku i pomogłem w walce Kombinatowi soldier docenił to i mianował nas agentami. Ale potem Ptryg rozwiązał Kombinat więc wróciliśmy do IGAK.
Ostatnio edytowany przez Goldmann (2015-11-27 20:24:47)
Zabawne wytłumaczenie... nie zmieniam zdania nadal.
Jakie to śmieszne, ludzie dają nie za wojnę. XDD
Steam: http://steamcommunity.com/id/beczka2gloryelfo Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować to dodaj do znajomych. :>
Wiesz lub nie. Ja znam swoją racje i wiem ŻE TAK WŁAŚNIE BYŁO.
nie
Do prawdy nie rozumiem. Dawanie na NIE, mam już sporą liczbę członków czego nie miałem przy poprzednich frakcjach np BDW a wtedy było na TAK. Czy teraz macie do mnie żal o to że byłem po stronie kombinatu i dajecie na NIE?
Nie, nie mamy ale jak wymyślasz takie historyjki żeby się uratować oraz nagle jesteście agentami Kombinatu by brać nadal udział w bitwie to wiadomo dlaczego dajemy na Nie.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Dobra zagrajmy w otwarte karty. Tak dołączyłem na chwilę do KOM żeby nie dostać kicka. Chciałem być przebiegły jak lis i to był błąd zgubiła mnie chciwość przyznaję. Bardzo chciałbym dostać swoją frakcję dlatego proszę was o zmianę głosów na pozytywne.
No dobra... po przemyśleniu tego dam na Tak (zmienny jak kobieta ). Trochę przesadziłem bo się wmieszali w bitwę i wkurzali przez to ale podanie dobre
. A Goldmann postaraj się wymyślić coś lepszego na przyszłość
.
A teraz... NIECH HEJTY SIĘ ZACZNĄ!
Ostatnio edytowany przez Marlov (2015-11-27 21:38:44)
On każdemu bez wątpienia daje na Nie, a chce byśmy mu dali na tak, patologia. Nie zmieniam zdania.
,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn
Gold , ty głupi dzieciaku . Najpierw tworzysz Budnerwejr , potem dołączasz do ŻK na rekruta , natomiast potem podczas bitwy stajesz się randomem i wpieprzasz się nas , za to powinien być kick a się chuju tłumaczysz jeszcze że POTEM Cię Sold przyjął na "AGENTA" więc NIE pierdol z tym twoim IGAKiem czy chuj wie czym , jestem na NIE
Co do Bundeswehry to Ptryg jej zaakceptował, a co do wczorajszego już przeprosiłem i zrozumiałem swój błąd. Rozumiem twoją opinię ale ten mem mógłbyś sobie darować.
Nie mogłem bo jest wręcz idealny dopasowany do twojej sytuacji psychicznej .
lol
Lemon ty chory pojebie.
O co ci chodzi niedojebany dupku z bezprzewodowym kablem od ładowarki do cegły?
Wiadomość dodana po 14 min 14 s:
Na nie , sam mnie poprosiłeś Gold ;0
Na tak, coś ciekawego.
Gold , ty głupi dzieciaku .
Znalazł się kurwa dorosły...A co do podania to wbrew wszystkim jestem na tak.
Kolejny raki, Na nie