Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1

Witam
1. Vodka (Kiedyś zmienię)
2. Troszkę .. Od pierwszego MW.
3. Państwo Islamskie , skrót ISIS.
4. Terrorystyczna.. Zrobiona żeby na serwie była zabawa. Będzie więcej wojen , więcej funu , a że nie będziemy mieć bazy stałej ... Będziemy walczyć i atakować niespodziewanie . Ataki samobójcze oraz inne tego typu akcje będą idealną reklamą serwera.
Ostatnio edytowany przez Vodka (2015-11-09 21:22:59)

Na nie.Brak ładu i składu w twojej wypowiedz.

Na nie.

,,Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.'' - Aureliusz Augustyn

Chwilka , najpierw dołączasz do IVR , potem tworzysz frakcje w której pewnie będą same dzieciaki , ale już nawet nie o to chodzi Vodko , chodzi o ten nieład w twoim podaniu , gorsze od podania Jacha.. Jak coś takiego widzę to chce się zabić , zw idę się powiesić

Za mało. Na Nie.

To samo co reszta. Na Nie!

JestemCytrynko sorry taki mamy klimat to wina moja .że zamiast poczekać aż Ptryg coś napisze to dopisałem 2 podania i przyjąłem "Raki"xD.A co do podania jestem na NIE

Na NIE.
POMOCY OD TEGO PODANIA KRWAWIĄ MI OCZY ![[dblpt]P](http://www.psmw.vhn.pl/upload/vhn_pl/psmw/smilies/[dblpt]P.gif)

Widzisz ? Nawet nieśmiertelny Vass umiera ....

Na nie.

Na nie

na tak.
a tak was kurfa zaskoczyłem.

Mózg mi krwawi czytając te nawet nie-wypociny od którego Szydło stałaby się liberalna.
Na nie, ze względu na twoje gimbusiarskie zachowanie, pewnie w sobotę rano gdy mama do łóżka ci tosty przyniosła, dowiedziałeś się o ISIS i postanowiłeś sobie zrobić hihi-bekę-grażynka-spójrz-mam-ISIS-XD.
Na nie, do kurwy nędzy.

Ta frakcja nie wypali, wybacz.

kurwa jaki on szybki

Torpeda stary..poza tym, co tak znikles na pare dni?

ciągle gram

1: Macie shoutchat od tego. 2: Zaśmiecacie tutaj swymi bez sensownymi komentarzami. 3: Gratuluje za odkop roku, przekaże ci niebawem złotą łopatę.

Na tak

Zobacz na datę dodania....

Jay ty kurwa umiesz czytać? Zobacz kiedy dodano.

Strony: 1