Jeden z najlepszych serwerów o tematyce militarnej!
Nie jesteś zalogowany na forum.

1. Nick w grze. 22BLT|Gen.ViperPL
2. Staż na serwerze. 2h
3. Nazwa frakcji, skrót. 22 Baza Lotnictwa Taktycznego,22BLT
4. Opis frakcji, liczba członków, typ organizacji.
22BLT-Bezpośrednio Podlega pod SPRP (Siły Powietrze RP). Jest to jednostka działająca wyłącznie w Powietrzu.22 Baza Lotnictwa Taktycznego powstała 1 stycznia 2011 roku w na podstawie 22 Bazy Lotniczej i 41 Eskadrze Lotnictwa Taktycznego. Baza została podporządkowana 1 Skrzydle Lotnictwa Taktycznego. Głównym wyposażeniem bazy są myśliwce MiG-29. Stopnie (jeżeli otrzymam frakcje) wystawie na dziale frakcyjnym.
Czym będziemy się zajmować ?
Rekrutacją nowych żołnierzy(którzy będą poddawani testom), dominacją w powietrzu wspieraniem działań wojsk lądowych.
Uzbrojenie 22BLT
Broń:
Knife
Pistol
M9 SD
Desert Eagle
Shotgun
Spas 12
MP5
Pozostały sprzęt:
Noktowizor
Termowizor
Spadochron
5. Coś więcej, o Tobie, o jednostce (Nie jest wymagane). Coś o jednostce....Decyzją Ministra Nr MON z dnia 2 maja 2011 roku baza przejęła sztandar 22 Bazy Lotniczej. Ta sama decyzja ustanowiła dzień bazy na 22 kwietnia oraz określiła jednostki, których tradycje dziedziczy.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie ![[dblpt])](http://www.psmw.vhn.pl/upload/vhn_pl/psmw/smilies/[dblpt]).png)

Bardzo dobry pomysł ale trochę mało o frakcji ale ogólnie jestem na tak.

Na tak.

Na tak.

Na nie.

Na Tak.

Na TAK ![[dblpt]D](http://www.psmw.vhn.pl/upload/vhn_pl/psmw/smilies/[dblpt]D.png)

Fajne , podobało mi się. Na tak.
"Muss , czy ty słuchasz co piszę?"- Soldier

Jestem na NIE.

Nie
Powód
Historia
22 Baza Lotnictwa Taktycznego powstała 1 stycznia 2011 roku w na podstawie 22 Bazy Lotniczej i 41 Eskadrze Lotnictwa Taktycznego. Baza została podporządkowana 1 Skrzydle Lotnictwa Taktycznego. Głównym wyposażeniem bazy są myśliwce MiG-29.
Tradycje
Decyzją Ministra ON Nr 166/MON z dnia 2 maja 2011 roku baza przejęła sztandar 22 Bazy Lotniczej. Ta sama decyzja ustanowiła dzień bazy na 22 kwietnia oraz określiła jednostki, których tradycje dziedziczy baza[1]:
Częściowo odjebane z Wikipedała
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/22_Baza … aktycznego
Link jeżeli ktoś by nie wierzył
Ostatnio edytowany przez Bejca (2015-10-30 18:16:56)

Jestem na nie. Nie podoba mi się to podanie

@Bejca tak ,to prawda część wziołem z wikipedi , ale nie ossukujmy się duża ilo
ść podań jest również INSPIROWANA wikipedią ale rozumiem słowa krytyk.Bardzo zależy mina tej frakcji|armi faktem jest że w sieci jest mało wiadomościna temat 22blt
Ps mam 1 członka

Na nie.
Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie
Wojny zaczynają się, kiedy chcesz, ale nie kończą się, kiedy prosisz.– Niccolò Machiavelli

Zmieniam na nie, twoje wikipediowanie i ortografia bije oczy.

Odrzucam moje podanie na rzecz innego